Waar komen de printen vandaan?

Ik heb al een aantal keren de vraag gehad waar ik mijn printen laat maken. Nou, deze komen net zoals veel elektronica uit het verre Oosten. De afgelopen jaren heb ik verschillende partijen gebruikt om printen te laten maken. In de meeste gevallen ging dat goed, maar soms duurt het gewoon wat lang voordat ze er zijn. De laatste tijd maak ik gebruik van Seeedstudio. Zij maken printen in alle denkbare formaten en kleuren. Dit tegen een scherpe prijs. Heb je het snel nodig, dan kun je ook voor een snelle transporteur kiezen. De prijzen zijn behoorlijk scherp. Het bestelproces is eenvoudig, geen de afmetingen, dikte, aantal en gewenste kleur op, upload je gerberbestanden en je krijgt direct de prijs te zien. Dit is een link naar de Fusion PCB afdeling van Seeed: https://www.seeedstudio.com/fusion_pcb.html

Mocht je interesse hebben in losse printen van een van mijn projecten, neem dan even contact met mij op.

Reacties

reacties